Boeken

Boekenbytes

Internetboekwinkel en PC-support

Snel naar:

BOEKWINKEL | PC-SUPPORT | CONTACT |

 

Links:

PC-Support

ICT Advies, PC-support

Opleiding en advies

Met name ouderen vinden het werken met de personal computer vaak lastig. Natuurlijk is er een groot aanbod aan klassikale cursussen op dit gebied voorhanden. Het is dan echter afwachten of deze cursussen wel precies over de gewenste onderwerpen gaan en of er door het klassikale wel voldoende aandacht voor u is. Misschien ligt het tempo wel te hoog of te laag. Boekenbytes biedt persoonlijke ondersteuning bij het gebruik van de PC, van tekstverwerking tot rekenbladen, van Internet tot e-mail en van scannen tot fotobewerking. Boekenbytes adviseert over nieuwe PC's, hardware als printers en scanners, software en kan desgewenst het hele traject van aankoop, installatie en ondersteuning voor u uitvoeren.

Boekenbytes levert geen "standaard" opleiding, maar biedt precies die informatie die u nodig heeft. Wellicht wilt u iets meer kunnen doen met uw digitale foto's, mooie Powerpoint-presentaties maken of wat meer weten over de hedendaagse mogelijkheden van uw PC. Dan is het aan te raden om contact op te nemen.

Speciaal voor relaties is een afgesloten gedeelte van de website beschikbaar. In dit afgesloten deel treft u naast tips en trucs over uiteenlopende onderwerpen ook een gebruikersforum waarbinnen u van gedachten kunt wisselen met andere gebruikers.